Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
of 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, mocno schłodzonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 7.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem limonkowy do tortów
55 Min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72h
Żelka mango do tortów
3h 25min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 Std.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10 min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Krem malinowy
30 Min
Frużelina malinowa
10min
Krem Oreo® do tortów
14 Std.