![Pasta choux y crema pastelera (sin gluten) Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35339504-0130-4849-B481-6A6ABE727A17/Derivates/275468A2-6B8C-487C-8F20-CE519862099F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 70 g de azúcar
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Pasta choux
- 80 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 250 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 20 g de azúcar
- 5 huevos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 475 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.87 g
- Koolhydraten
- 10.98 g
- Vetten
- 6.02 g
- Vezels
- 0.22 g
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14h
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1 Std.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1ωρ. 15 λεπτ.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5sa
Bizcocho genovés (sin gluten)
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min