Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Pflaumen, halbiert
- 250 g roter Traubensaft
- 20 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Zimt
- 10 - 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto), nach Geschmack (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 789 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Grütze Deluxe
30min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1 Std. 15 Min
Rote Grütze
30min
Zwetschgenmus
1 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Johannisbeergelee
25 Min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 Min
Brombeergelee
1 Std.