Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 350 g Traubensaft
- 20 g Pernod
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 35 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1519 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 11 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pflaumenmus aus dem Backofen
4u.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1 godz. 30 min
Rote Grütze
30min
Mango-Erdbeer-Tartelettes
4 godz. 30 min
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15 min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4u.
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 Std. 40 Min
Milchreis mit Roter Grütze
50 min
Pflaumenkompott
20min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min
Zitrus-Minz-Sirup
1 godz. 30 min