Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pear slices
- 350 g pears, peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder
- unsalted butter, for greasing
Caramel
- 150 g golden caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 30 g double cream
- 1 tsp lemon juice (see tip)
Filling
- 150 g walnut, shelled
- 100 g unsalted butter, diced
- 130 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
-
200
g milk bread, cut in slices
of brioche bread, cut in slices - 6 medium eggs
- 200 g whole milk
- 120 g ricotta cheese
- 30 g vanilla custard powder
- 1 vanilla pod (see tip)
- 1 Tbsp icing sugar
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 21107 kJ / 5044.7 kcal
- Eiwitten
- 106.9 g
- Koolhydraten
- 472.7 g
- Vetten
- 317.6 g
- Verzadigd vet
- 133.8 g
- Vezels
- 26.3 g
- Natrium
- 1373.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1óra
Tuna Pasta
30 Min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3h
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 Min
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Rice Pudding
55min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1óra
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min