Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 90 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 220 g de azúcar
- 1 yogur natural (125 g)
- 5 g de esencia de vainilla
- 100 g de aceite de girasol
- 3 huevos
- 5 g de goma xántica
- 15 g de polvo de hornear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 660 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Pastel de carne y calabaza
1sa
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Galletitas tiernas de zanahoria, avena y naranja
50 Min
Pan brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Soufflé de calabaza
1sa
Budín de mandarinas
55 Min
Crackers de semillas
50 Min
Budín de almendras
50 Min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2 Std. 15 Min
Budín de naranja
1sa