Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Dinner Rolls
- 170 g water
- 30 g psyllium husk powder
- 115 g whole milk
- 60 g butter, unsalted
- 60 g sugar
- 1 packet/envelope dried yeast
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp xanthan gum
- 2 eggs, large, divided
- 1 tsp salt
- 1 tsp seasoning, type everything bagel (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 569.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 Min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Millet flour bread
2 godz. 35 min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 Std. 10 Min
Courgette and cod lasagne
1u.
Gluten Free Focaccia Bread
1u.
Gluten free plain flour
Geen beoordelingen
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min