Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes, frescos
- 400 g de tomate verde, enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res, en trozos (1,5 cm de grosor)
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
- Eiwitten
- 177.6 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 198.8 g
- Verzadigd vet
- 63.1 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 8070.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55min
Chilaquiles Rojos
25 min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Entomatadas de pollo
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Entomatadas de pollo
40 min
Caldo de queso
40 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min