Compatibele versies
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g bochechas de porco
- 30 g massa de pimentão
- 2 dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 4 vagens de cardamomo, só as sementes
- 500 g batatinha nova c/ casca p/ assar, cortada em gomos
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g azeite
- 4 pés de manjerona
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 300 g água
- 10 g salsa
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g maçã Granny Smith cortada em gomos
- 20 g vinagre de vinho tinto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3319.7 kJ / 793.4 kcal
- Eiwitten
- 44.1 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 45.5 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1540.7 mg
Alternatieve recepten
Bochechas de porco
9h 10min
Ensopado de borrego
1h
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2u. 5min
Frango na Púcara
1h
Burras em vinho tinto
12 Std. 55 Min
Ensopado de polvo à algarvia
1u. 10min
Bochechas de porco lento
16h
Folhado de pato de Elvas
2u.
Borrego mediterrânico
10 Std.
Coelho à diplomata
50 min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min