Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
-
60
g queijo Gruyère
of 60 g queijo emmental - 20 g azeite
- 50 g manteiga
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 10 g mostarda à antiga
- 500 g couve coração-de-boi cortada em juliana
- 1000 g pescada cortada em tranches
- Pimenta q.b.
-
200
g natas
of 200 g natas de soja - 200 g leite
- 2 gemas de ovo
- 15 g amido de milho
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2102 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Empadão de peixe
1 Std.
Peixe escondido da horta
1h 20min
Lombos de pescada com molho Mournay
55 Min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 Min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min
Pescada com camarão à Ogando
30 Min
Bacalhau à comadre
1h 10 min
Fofo de peixe
1h 10 min