Piza com rebordo recheado

Piza com rebordo recheado

4.2 5 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 30min
2 unidades

Ingrediënten

  • Azeite q.b. p/ untar
  • água
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    5 g fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65
    350 g
  • sal
    5 g
  • Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
    Farinha tipo 65, q.b. p/ polvilhar
  • queijo-creme com ervas (160 g aprox.) ou outro a gosto (ver dica)
    16 c. sobremesa de
  • Molho de tomate q.b. p/ pincelar (ver dica)
  • cebola roxa pequena, cortada em lâminas (60 g aprox.)
    1
  • queijo mozarela fresco partido em pedaços (125 g aprox.)
    1
  • Manjericão q.b. p/ guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 1756 mg
Eiwitten 43 g
Calorieën 5178.6 kJ / 1237.7 kcal
Vetten 55.7 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 30.2 g
Koolhydraten 140.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...