Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)

Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)

4.0 5 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 doses

Ingrediënten

  • gengibre fresco s/ casca
    5 g
  • alho
    3 dentes de
  • cebola
    100 g
  • carne picada (vaca, porco ou de galinha)
    250 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • fermento em pó p/ bolos
    1 c. chá de
  • caldo caseiro
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • polvilho
    10 g
    10 g amido de milho
  • água mais q.b. / cozer
    1430 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • caldo de carne caseiro
    2 c. chá de
  • açúcar (optioneel)
    2 c. chá de
  • couve pak-choi cortado em pedaços (3 cm de comprimento aprox.)
    200 g
  • massa fresca tipo noodles de ovo
    450 g
    200 g noodles de ovo, (massa seca)
  • cebola frita
    4 c. sopa de
  • cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
    4 c. sopa de
  • Germinados frescos
    50 g
  • malagueta (optioneel) cortada em fatias finas
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1359.8 mg
Eiwitten 29.2 g
Calorieën 3005 kJ / 718.2 kcal
Vetten 26.4 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 91.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...