Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
- 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt
- 120 g red wine
- 1 bay leaf, dried
- 1 clove
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 3202.8 kJ / 765.5 kcal
- Eiwitten
- 76.7 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 19.6 g
- Natrium
- 58531.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 Std. 40 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Spiced fish stew
Geen beoordelingen
Sweet buns (Navettes)
2h
Lobster Bisque
1h 50 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min