Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 ½ cube de bouillon
- 40 g de beurre, en morceaux
- 60 g de farine
- 40 g de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de vinaigre de vin
- 6 cornichons, en rondelles
- ¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
- Voeding
- per 850 g
- Calorieën
- 2403.2 kJ / 574.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 5501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 godz. 40 min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Velouté de tomate
40min
Sauce à l'oseille
35min
Tarte à gros bords
1 Std. 50 Min
Gelée de pomme
4h
Sauce madère
35min
Sauce Messine
10 Min
Flan sans pâte
6h
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min