Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce marchand de vin
1h 15min
Rillettes de pétoncle
50min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Sauce à l'oseille
25min
Sauce gribiche
15 Min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Terrine de campagne
25h 15min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce aurore
15 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Rognons de veau sauce madère
20 Min