Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 167.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35 min
Foie gras de canard
72 Std.
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Aspic d'asperges
24h
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Rillettes de lapin
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Sauce piquante
35 min
Sauce gribiche
15 Min