Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 231.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Aspic d'asperges
24h
Chutney de mûres et d'oignons
6h 50min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Beurre bordelais
30 min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Sauce piquante
35min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20min