Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 231.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Jambalaya de poulet
40 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Beurre bordelais
30 min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce au thon
5min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Beurre d'escargot
10min
Sauce piquante
35 min