Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 231.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce piquante
35min
Clafoutis aux prunes (TM6)
1h 15min
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4h 20min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Sauce gribiche
15min
Beurre d'escargot
10 menit
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Sauce aurore
15min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20min