Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Voeding
- per 370 g
- Calorieën
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 211.7 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 18.3 g
- Natrium
- 12.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture de mirabelles
1j 20 menit
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1j
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de cerises
2j 30 menit
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de fruits rouges
2h 45 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.