Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Voeding
- per 370 g
- Calorieën
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 211.7 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 18.3 g
- Natrium
- 12.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture de cerises
2h 30min
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture de quetsches à la cannelle
6 Std.
Gelée de groseille
50min
Confiture de mirabelles
1h 20min
Gelée de fruits rouges
2hod. 45min
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de framboises au romarin
30min