Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base (le jour même)
- 1000 g de coings, non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 5832.7 kJ / 1378 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 340 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Crème de marrons
45 min
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Pâte de coings
1h 45min
Confiture figue-romarin
50 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing
1h