Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base (le jour même)
- 1000 g de coings, non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 5832.7 kJ / 1378 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 340 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Confiture de poires
6u.
Confiture de figues
1h 30min
Gelée de raisin
6u.
Confiture de cerises
6u.
Confiture de fraises
6u.
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de prunes à l'armagnac
6u.
Confiture d'abricots
6u.
Confiture pêche-myrtille
6u.
Gelée de coing
1h
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Confiture de pastèque
30min