Apparaten en Accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
510.6 kJ /
122.1 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
20.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Crème pâtissière
15min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen