Apparaten en Accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
510.6 kJ /
122.1 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
20.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min