Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 81.3 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Tempé
48 Std.
Batbout met kaas
30 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Gekruide lamstaart
40min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation