Apparaten en Accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
1828.3 mg
Eiwitten
62.3 g
Calorieën
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Vetten
81.3 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
38.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Prime Board
Brak ocen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Pompoen Chai Latte
20 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Brak ocen
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen
Sangria
10 min
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Brak ocen