Apparaten en Accessoires
Kimchi
Voorbereiding 10min
Totaal 149u.
1 beker
Ingrediënten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1615 kJ /
384.5 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
16.3 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Hummus
5min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen