Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese kool, in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden
- 2500 g water, gefilterd
- 150 g Himalaya zout
- 3 knoflookteentjes
- 2 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 appel (alle soorten), met klokhuis en in vieren gesneden
- 5 lente-uien, in drieën gesneden
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper
- 1 - 2 tl paprikapoeder
- 1 tl tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 30 g kokosbloesemsuiker
- 1 nori vel, in stukken gescheurd
- 20 g water, warm
- Voeding
- per 1 beker
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Hainanese kiprijst
1h 20min
Bananenbrood
Brak ocen
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Crème anglaise
15min
Glühwein
15min