Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 3 tl agar-agar, (zie tips)
- 170 g water, gefilterd
- 100 g plantaardige melk, naar keuze
- 100 g rauwe cashewnoten
- 2 ½ el voedingsgist, (zie tips)
- 2 tl ciderazijn
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl uienpoeder
- ¾ tl zout
- 40 g witte miso (of shiro miso)
- 1 - 2 snuifjes gedroogde gemalen kurkuma
- 1 snuifje paprikapoeder
- 2 tl gedroogde bieslook
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 3361.9 kJ / 803.5 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 48.6 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 3269.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Brownies van zoete aardappel
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Omelet van eiwit
35min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Mangosapje met cayennepeper
10min