Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Rosinen
- 1 EL Wasser und mehr zum Einweichen, davon 1 EL, warm
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Nüsse, ganz, gemischt (z. B. Walnüsse, Haselnüsse, Pecannüsse)
- 150 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 30 g Mohn
- 100 g Puderzucker
- gehobelte Mandeln zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1366 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 100 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1 Std. 30 Min
Drömmar
50 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1 godz. 15 min
Bananen-Haselnuss-Nougat-Brot
4 Std.
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45 min
Navettes
2 Std.
Orangenmarmeladen-Pie
2 Std.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 godz. 15 min
Omas Teestollen
1 Std. 40 Min
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min