Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 190 g Milch
- 70 g Butter, in Stücken
- 75 g Zucker
- 15 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Äpfel, säuerlich, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- 30 g Zucker
- 2 Msp. Zimt
- 500 g Apfelsaft (siehe Tipp)
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Vanillepuddingpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 712 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 69 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Tiramisu-Torte
9 Std. 30 Min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1h 20min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 godz. 15 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20 min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2 Std.
Beeren-Kranz mit Blüten
1h
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9u. 35min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 godz. 50 min
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8u. 25min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.