Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 190 g Milch
- 70 g Butter, in Stücken
- 75 g Zucker
- 15 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Äpfel, säuerlich, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- 30 g Zucker
- 2 Msp. Zimt
- 500 g Apfelsaft (siehe Tipp)
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Vanillepuddingpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 712 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 69 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Joghurt-Kirsch-Riegel
5h
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 Min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 godz. 20 min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2 Std. 25 Min
Melonenkuchen
3h
Schnelle Erdbeer-Tarte
2h
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Brioche mit Cremelikör
5h
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Stollen-Butterkuchen
2 Std. 45 Min
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 godz. 30 min