Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de sel
- 10 - 12 de cœurs d'artichaut frais (env. 50 g chacun)
- 1 - 2 gousses d'ail
-
2
feuilles de laurier frais
of 2 feuilles de laurier déshydratées - 3 pincées de persil déshydraté
- 1 pincée de romarin déshydraté et haché
- 10 grains de poivre noir
- 80 g d'huile d'olive extra vierge, et 1-2 c. à soupe pour le bocal et pour couvrir complètement les artichauts si nécessaire
- eau, pour la cocotte-minute
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 745.3 mg
Alternatieve recepten
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Jus de fraises
10 min
Cocktail cidre de pomme
50 menit
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1j 30 menit
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6hod. 5min
Soupe de nouilles Soba
9h
Tarte framboise-hibiscus
2h 35 min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12 Std. 30 Min
Plateau de douceurs salées pour maman
30 min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 Min
Onion rings
20 min
Croquets aux noix de pécan
55 Min