Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de sel
- 10 - 12 de cœurs d'artichaut frais (env. 50 g chacun)
- 1 - 2 gousses d'ail
-
2
feuilles de laurier frais
of 2 feuilles de laurier déshydratées - 3 pincées de persil déshydraté
- 1 pincée de romarin déshydraté et haché
- 10 grains de poivre noir
- 80 g d'huile d'olive extra vierge, et 1-2 c. à soupe pour le bocal et pour couvrir complètement les artichauts si nécessaire
- eau, pour la cocotte-minute
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 745.3 mg
Alternatieve recepten
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Guirlach nougat
1 Std. 30 Min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Saint-Pierre en croûte de noisettes, crémeux de poireaux
Geen beoordelingen
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1小时 20 分钟
Bonhomme pain d'épices à la vanille et au chocolat
35 Min
Cinnamon rolls au potimarron
3小时 20 分钟
Roland-Garros
12h
ATELIER menu 2
1 Std.
Gâteau de fin d'année
3 Std. 35 Min
Boulgour oriental
15min