Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de fresa
- 120 g de chocolate blanco en trozos
- 60 g de fresas limpias y secas
- 5 g de zumo de limón
- 10 g de azúcar
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida no casera
- 95 g de azúcar glas
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g de vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g de agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario rojo en pasta o gel (p. ej. Wilton®)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 7.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Donas
2h
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3 Std. 30 Min
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1h 30min
Cheesecakes con galleta caramelizada
4 godz. 30 min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Granizado de nectarina
5h 20 min.
Pastel pink velvet
7 Std. 20 Min
Donas de encanto
2h
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2h
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Macarons
2h 30min