Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 Min
Egg Salad Sandwiches
35 Min
Sautéed turkey strips
15 dk
Sautéed turkey cubes
15 dk
Penne with mussels
1h 5 min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 Min
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 menit
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1j
Steamed salmon with broccoli pesto
25 menit
Simple steamed salmon
30 menit