Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Topping and Finalisation
- 100 g courgette, ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder
- 120 g red onions, halved vertically
- 80 g fresh button mushrooms, stems removed
- 100 g yellow pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 100 g red pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g tinned chopped tomatoes
-
200
g grated mozzarella
of 200 g grated cheese, for pizza (see tip) - 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2718.9 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 85.9 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1043.6 mg
Alternatieve recepten
Browned beef mince
20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1h 45min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min