Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, klein, ungeschält
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert
- 200 g Weißwein
- 200 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Reblochon-Käse, in dicken Scheiben (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 924 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 Min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1 Std. 50 Min
Croque Monsieur
20 Min
Pastitsio
1sa 30 dk
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1sa
Cheese-Makkaroni
30 Min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1sa
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 Min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 dk