Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 215 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 200 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 130 g suiker
- 3 eieren
- 100 g pecannoten plus extra voor de garnering
- 25 g hazelnoten
- 100 g pure chocolade in stukken
- 1 tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- poedersuiker om te bestuiven
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 4575.2 kJ / 1093.5 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 90.1 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 34.9 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 190.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soefganiots
2h
Dadel curry dip
5min
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Quinoakoekjes
1h
Ovenschotel van aardappelen
1h 30 min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Gestoomde marmercake
1h 30 min
Appel en citroen krans
50 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Sinaasappelcake
1h