Apparaten en Accessoires
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
190.6 mg
Eiwitten
15.7 g
Calorieën
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Vetten
77 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
34.9 g
Koolhydraten
90.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Aardbeienmojito
10min
Zoet ontbijtbrood
1u. 30min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Sinaasappelcake
1u.