Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g arroz vaporizado
- 200 g pepino cortado em meias luas diagonais
- 150 g cebola roxa cortada em rodelas finas
- 1 ½ c. chá de sal
-
40
g óleo de girassol
of 40 g óleo de canola - 1 c. sopa de concentrado de tomate
- 200 g tomate cortado em metades
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 c. chá de caril em pó
- 220 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ c. chá de tomilho seco
- 1 folha de louro, seca
- 50 g cenoura cortada em rodelas finas (2 mm aprox.)
- 100 g ervilhas
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1083.5 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 899.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50min
Arroz de cenoura
30 Min
Arroz carolino com refogado de alho
40 Min
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Esparguete à carbonara
30 Min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30 Min
Omelete proteica
30 Min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM5
30 Min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 Min
Pão-de-ló de Freitas
45 Min
Omelete de espinafres e presunto
30 Min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8h