Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 1 ¼ c. chá de sal
- ½ c. chá de colorau
- 500 g camarão grande s/ casca
- 1 c. chá de açúcar
- ½ c. chá de piripíri em grão
- ½ c. chá de pimenta preta
- água até perfazer 500 g
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 10 g erva-príncipe
- 250 g massa tipo penne
- 20 g manteiga cortada em pedaços
- 50 g natas
- 1 limão cortado em cunhas, p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2209.1 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete à carbonara
30 Min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 Min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1sa
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 Min
Salada de massa de verão
30 Min
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45 Min
Salada de arroz com atum
35 dk
Caril de feijão-preto
35 dk
Arroz carolino com refogado de alho
40 dk
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Arroz de frango
50 Min