Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
- 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
- 2 cm galangal, bruised
- 2 fresh bay leaves
- 25 g dried shrimp, soaked to soften
- 20 g cooking oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 821 mg
Alternatieve recepten
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Pork Trotter Jelly
8h
Browned Turkey Strips
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Cream of Lotus
40 min
Olive Vegetable Rice
1sa 5 dk
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min