Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Oregano, Blätter abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose gehackte Tomaten (800 g)
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 350 g Teigwaren (Risoni)
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 80 g Oliven grüne und schwarze, entsteint, in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2402 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Couscous-Strudel mit Joghurtsauce
50 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 Min
Linsen-Lasagne
2h
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35 Min
Schnelle Pasta al forno
55 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Tomatenreis One Pot
30 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min