Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de bulbo de hinojo en cuartos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca)
- 30 g de aceite de oliva
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de queso de cabra en rulo, en trozos
- 2 cucharadas de tomillo seco
- 1 huevo
- 100 g de queso ricota
- 250 g de masa de hojaldre (rectangular)
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 511.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis a la crema de limón
25 min
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Frittata de calabacín con ricota
40min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h
Corona con verduras asadas
1 godz. 40 min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Pizza vegetariana
1 godz. 40 min
Canapés de batata con cobertura de calabacín, queso feta y judías blancas
50 min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1hod. 5min
Menú: Cuscús con verduras, albaricoques y queso feta. Crema de stracciatella
45 min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1h