Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 220 g ganso de vitela
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 30 g vinho tinto
- 100 g água
- 100 g passas de uva
- 50 g sultanas douradas
- 25 g arandos
- 25 g fruta cristalizada cortada em pedaços
- 20 g cereja cristalizada
- 50 g amêndoa s/ pele
- 2 laranjas (raspa e sumo)
- 2 limões (raspa e sumo)
- 150 g açúcar mascavado escuro
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de noz-moscada inteira
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 50 g brandy
- 2 c. chá de amido de milho
- 120 g mirtilos
Massa
- 150 g açúcar amarelo
- 300 g manteiga
- 5 ovos
- 420 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 632.6 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 64.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de especiarias
3 Std.
Bucatini
1h
Bolo frangipane
55 min
Piza de alcachofra
Geen beoordelingen
Alfajor
1h 20min
Petit-fours
48 Std.
Bolo delicioso de pera
24 Std.
Taça dos reis
8 Std.
Bacalhau no pão gratinado
1h
Bolas de granola
50 min
Cheesecake no forno
1h
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2 Std. 45 Min