Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 220 g ganso de vitela
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 30 g vinho tinto
- 100 g água
- 100 g passas de uva
- 50 g sultanas douradas
- 25 g arandos
- 25 g fruta cristalizada cortada em pedaços
- 20 g cereja cristalizada
- 50 g amêndoa s/ pele
- 2 laranjas (raspa e sumo)
- 2 limões (raspa e sumo)
- 150 g açúcar mascavado escuro
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de noz-moscada inteira
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 50 g brandy
- 2 c. chá de amido de milho
- 120 g mirtilos
Massa
- 150 g açúcar amarelo
- 300 g manteiga
- 5 ovos
- 420 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 632.6 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 64.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de pirex
50 min
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1 Std. 50 Min
Bolo frangipane
55 min
Piza com batata e alecrim
50 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Stolen
3h 30min
Bolo cassata
40 min
Soufflés de chocolate e laranja
45 Min
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Bolo de arroz com manga vegan
11sa
Bolo de chocolate merengado
4h 30min
Queijadinhas
40 min