Apparaten en Accessoires
Cassata de avelã e chocolate
Voorbereiding 30min
Totaal 8u.
6 doses
Ingrediënten
Gelado de avelã
-
claras de ovo3
-
açúcar120 g
-
avelã s/ pele150 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
Gelado de chocolate
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
-
açúcar baunilhado1 ½ c. sopa de
-
açúcar60 g
-
água40 g
-
gemas de ovo3
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços120 g
-
sal1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
86 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
3016.9 kJ /
721.1 kcal
Vetten
56.5 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
25.9 g
Koolhydraten
49.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Trinta.30
90 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Gelado de mel e amêndoa
8u.
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8u. 30min
Gelado bom
10u.
Molho de caramelo
15min
Gelado de nata
8u.
Gelado de chocolate
12u.
Blättertorte
2u.
Gelado bicolor com praliné
8u. 20min
Gelado de nata com chocolate
8u. 45min
Macarons de chocolate
2u.
Gelado de baunilha
12u.
Bolachas de menta
1u. 20min