Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 20 g vinho branco
-
40
g margarina p/ culinária
of 40 g banha - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 200 g farinha
Recheio
- 130 g queijo Gruyère
- 130 g fiambre
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados escorridos
- 1 pitada de sal
- 30 g pinhões
- 150 g queijo Roquefort
-
130
g queijo mozarela fresco
of 130 g requeijão - 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2111.1 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1001.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de piza
1 Std.
Crepes de bacalhau
1h 15 min
Gelado de manjerona
8 Std.
Quiche de curgete
1 Std. 5 Min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50 Min
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10 Min
Crepes com recheio de espargos
50 Min
Quiches despidas
50 Min
Bolachas salgadas de queijo e mostarda
1 Std.
Folhados com creme de queijo de Azeitão e redução de moscatel
1 Std. 10 Min
Vincotto - TM5
2h
Molho bechamel
15 Min