Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 20 g vinho branco
-
40
g margarina p/ culinária
of 40 g banha - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 200 g farinha
Recheio
- 130 g queijo Gruyère
- 130 g fiambre
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados escorridos
- 1 pitada de sal
- 30 g pinhões
- 150 g queijo Roquefort
-
130
g queijo mozarela fresco
of 130 g requeijão - 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2111.1 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1001.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 Min
Panquecas com bacon e alho-francês
55min
Empadas de vitela e cerveja preta
9 Std.
Bolo frangipane
55min
Molho béarnaise
15min
Empada de galinha
2h
Arancini
1小时 20 分钟
Crepes de bacalhau
1h 15min
Tarte fechada de novilho
13 Std. 30 Min
Crepes de camarão
1h 10min
Rolo de agrião com cebola confitada
1 Std.
Blättertorte
2h