Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 100 g natas
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 40 g açúcar
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
Recheio
- 10 fatias de bacon
- 200 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 50 g manteiga
- 5 ovos
- 1 c. chá de mostarda
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 10 g cebolinho picado
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Pão de alho e ervas
1h 40min
Pão de ervas aromáticas
1h 40min
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Brioches divertidos
1h
Pão de piza
1h
Artisan bread
1h 30min
Trança
2h 20min
Pão doce
2h 30 min
Pão de legumes assados
2h 30 min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1h 25min
Enroladinhos de queijo e fiambre
55min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1h