Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g chalota
- 500 g beringela cortada em pedaços
- 50 g azeite, mais q.b. p/ temperar
-
2
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 800 g água
- 80 g painço em grão
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta-de-caiena em pó
- 10 g sumo de lima, mais q.b. p/ temperar (½ unid. aprox.)
- 200 g natas, mais q.b. p/ guarnecer
- Coentros picados, q.b. p/ guarnecer
- Baguete q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1687 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 251.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Creme de inhame e ervilha
40min
Creme de curgete e kale
45min
Sopa de beterraba
40min
Creme de espargos verdes
50min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa de nabo e alho-francês
1h
Sopa de brócolos com croutons
1h
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50min
Creme de abóbora e hortelã
40min