Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di formaggio di capra fresco morbido
- 2 pere Williams, sbucciate e a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1544.4 kJ / 369.1 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 472.4 mg
Alternatieve recepten
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Uova alla triestina
30 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Torta agli agrumi
45 Min
Torta amaretti e mela
2 Std.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Plumcake patate e speck
2 Std.