Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 253 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclairs aux cerises
Geen beoordelingen
Rumstecks de bœuf à l’écrasé d’oignons braisés et sauce au sherry
50min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Confiserie aux amandes
20 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Bouillon de légumes en poudre
5h
Couscous de chou-fleur
10 Min
Coq au vin
2h
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Sel aux herbes
5 Min
Vermicelles
3 Std. 15 Min