Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poulet
- 700 g d'émincé de poulet en cubes (2-3 cm)
- 80 g de yogourt nature
- 2 gousses d'ail, pressées
- 1 c. à soupe de curry en poudre, fort (par ex. Madras)
- 1 c. à café de piment en poudre
- ¾ de c. à café de sel
La sauce
- 160 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de gingembre, frais, pelé, en morceaux
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe de garam masala (mélange d'épices indien)
- 2 boîtes de conserve de tomates concassées (de 400 g)
- 1 ¼ c. à café de sel
- 100 g de crème entière
- 1 c. à soupe de sucre
- 100 g de yogourt nature
- 3 brins de coriandre fraîche, pluches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Curry panang
45 Min
Chicken Teriyaki
45 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Poisson à l'ail et au citron
2 godz. 20 min
Poulet épicé au gingembre
45 Min
Risotto alle cinque P
30 min
Butter Chicken
50 menit
One pot à la grecque
30 min
Curry de poisson du Kerala
30 min
Légumes Biryani
50 menit
Poulet miel-citron vert et riz créole
40 min
Cheesecake New York
6h 30 min