Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema Catalana
- 500 g Milch
- 3 Eidotter
- 80 g Zucker
-
20
g Speisestärke
of 30 g Weizenmehl, universal - brauner Zucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18 Std. 30 Min
Schwarzwälder Kirschdessert
1 Std. 40 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4h
Menü: Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei; Dunkles Schokomousse mit weißer Schokocreme
1h
Orangenkuchen
50 Min
Sauce Tatare
15 min
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8 Std. 45 Min
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15 min