![Vitello tonnato rivisitato (TM6) Vitello tonnato rivisitato (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3ad9a876c91f7166151e1b2db65c96b/Derivates/238f566cd3ef954bd08213739b3863a7be9ea8d4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vitello
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (magatello)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 bacche di ginepro
Uova sode
- 3 uova fredde di frigorifero
- 1000 g di acqua + q.b. per la cottura delle uova
Salsa tonnata
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- capperi, i frutti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1782.2 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 313.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Sarde al sugo di pomodoro
40 min
Pepata di cozze
45 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Gelato fiordilatte
10 Std. 30 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30 min
Antipasto misto di mare con grissini
3h 30min