Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2007 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 353 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 λεπτ.
Kalte Gurkensuppe
15min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 λεπτ.
Thai-Melonensuppe
4 Std.
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 λεπτ.
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1hod. 20min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1hod.
Süßkartoffelsalat
1h 50 min.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 λεπτ.
Blumenkohl-Apfel-Salat
5min