Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 300 g water
- 3 tsp honey
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong wholemeal bread flour
- ½ tsp fine sea salt
Finalisation
- 150 g onions, halved vertically
- 150 g red pepper, cut in 4 wedges
- 30 g olive oil
- 15 g fresh rosemary leaves, cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3sa 15 dk
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Harissa
20min
Pommes Dauphine
2h 10 min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Falafel
1h 25min
Fatayer with cheese and mint
1 Std. 5 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min