Apparaten en Accessoires
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
201 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1544 kJ /
369 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
57 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Cutter (TM5)
27 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Pissaladière
1u. 30min
Charoset
10min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Plum Clafoutis (TM5)
1u. 15min
Pinsa
29u.
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1u. 5min
Moussaka Wraps
50min
Potato Base Pizza
1u. 5min
Pain d'Epi
2u. 40min