Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 w)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 30 di acqua
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535.3 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1118.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20 min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby®
3 Std.
Focaccia barese TM6
4 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Panini con muesli
19 Std. 30 Min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19h
Pane semplice
4 godz.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane di kamut e farro
4 godz.