Italiensk pasta med pesto og cherrytomater (vegetar)

Italiensk pasta med pesto og cherrytomater (vegetar)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    120 g
  • cherrytomater
    200 g
  • pinjekjerner pluss ekstra til dryssing
    30 g
  • hvitløksfedd (optioneel)
    1
  • basilikumblader, ferske kun blader
    80 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    120 g
  • salt pluss ekstra til dryssing
    1 ¼ ts
  • vann
    1200 g
  • pasta, tørr kort eller lang (feks. penne, fusilli)
    320 g
  • mozzarella delt i terninger (1-2 cm), eller mini mozzarella
    200 g
    200 g burrata, delt i biter etter å ha plassert på toppen av pasta

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1473.9 mg
Eiwitten 34.4 g
Calorieën 3739.1 kJ / 893.7 kcal
Vetten 55.2 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 16.8 g
Koolhydraten 65.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen