Makaronigrateng

Makaronigrateng

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
6 porsjon

Ingrediënten

Nøttetopping
  • sitron bare skall, ingen hvit marg
    1
  • parmesanost delt i terninger (3 cm)
    100 g
  • brød (ca. 70 g), revet i biter
    2 skiver
  • rosmarin, fersk bare blader
    1 kvist
  • mandel, med skall
    50 g
  • smør, usaltet
    70 g
  • gresskarfrø (optioneel)
    20 g
  • solsikkefrø (optioneel)
    20 g
  • havsalt
    1 klype
  • malt svart pepper
    1 klype
Makaroniost
  • smør, usaltet for smøring
    60 g
  • gruyère ost delt i terninger (3 cm)
    90 g
  • parmesanost delt i terninger (3 cm)
    50 g
  • purreløk kun hvit del, delt i biter
    60 g
  • blomkål delt i buketter
    200 g
  • søtpotet skrellet og delt i terninger (2 cm)
    150 g
  • vann
    1200 g
  • pasta, tørket, type makaroni
    300 g
  • hvetemel
    50 g
  • helmelk
    500 g
  • muskatnøtt, malt etter smak
    ¼ - 1 ts
  • paprikakrydder etter smak
    1 ts
  • dijon sennep
    2 ts
  • havsalt etter smak
    1 klype
  • malt svart pepper etter smak
    1 klype

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 691.8 mg
Eiwitten 29.3 g
Calorieën 3116.8 kJ / 742 kcal
Vetten 43.6 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraten 56.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen